تجربه صبحانه در طبیعت رامسر

مازندران، رامسر

اشتراک گذاری
علی پور

به میزبانی

بیتا علی پور

من بتی هستم. اصالتا اهل غرب مازندرانم. فرهنگ ما توی این منطقه تلفیقی از فرهنگ مازندرانی و گیلانیه. از اونجایی که غذاها هم بخشی از این فرهنگ هستند فرهنگ غذایی ما هم بینابینه و از هر دو استان یه چیزهایی رو در خودش داره. من عاشق میزبانی تجربه‌ها و تورهای آشپزی هستم. این تجربه آشپزی بهم حس خواهر بزرگ‌تر، مادر یا کدبانو بودن می‌ده. کسی که همه مهمون خونه‌اش می‌شن، از دست‌پختش می‌چشن و کیف می‌کنن. این تجربه‌ برام نماد آرامش و صلحه. اگر تو هم توی طبیعت زیبای این منطقه دنبال این آرامش و صلحی بیا که منتظرتم.
جای تجربه

جای تجربه

طبیعت رامسر

چالش فیزیکی

چالش فیزیکی

کم

مناسب برای

مناسب برای

همه سنین

مدت تجربه

مدت تجربه

۲ ساعت

ظرفیت هر سانس

ظرفیت هر سانس

2 تا 6 نفر

داستان این تجربه

توی این تجربه با هم به یکی از زیباترین لوکیشن‌های رامسر می‌ریم و تو دل طبیعت یه صبحانه خوشمزه درست و با هم نوش جان می‌کنیم. توی مازندران صبحانه‌های ما تلفیقی از انواع محصولات دامی و سبزیجات و صیفی‌جاتیه که از طبیعت اطرافمون بهمون هدیه شده. ما از قدیم یاد گرفتیم چطور این محصولات رو با هم ترکیب کنیم تا به بهترین و جذاب‌ترین طعم‌ها برسیم. حالا هم می‌خوایم ...

ادامه داستان

شریک این تجربه‌ها می‌شوید:

  • به یکی از زیباترین لوکیشن‌های بین رامسر و تنکابن می‌ریم.
  • توی طبیعت نون محلی می‌پزیم، املت مشتی می‌زنیم و چای ذغالی دم می‌کنیم.
  • یه میز صبحانه می‌چینیم و با خوردنش طعم خوش خوراکی‌ها رو به آرامش طبیعت گره می‌زنیم.

اینجا نقطه شروع است!

با هم توی روستای آسیاب‌سر قرار می‌گذاریم. لوکیشن دقیق بعد از ثبت نام براتون ارسال می‌شه.

این تجربه شامل

این تجربه شامل مواد اولیه پخت نان و تهیه صبحانه محلیه. در نهایت صبحانه محلی که با همین مواد تهیه شده‌اند توی طبیعت براتون سرو می‌شه. در صورت بد بودن شرایط جوی این تجربه داخل محیط اقامتگاه کیجاسرا اجرا می‌شه.

ابزار و تجهیزات
ابزار و تجهیزات
صبحانه
صبحانه
چای
چای
مواد اولیه
مواد اولیه

لازم است همراه‌تان بیاورید:

  • کفش و لباس راحت

پیشنهاد می‌کنیم همراه‌تان بیاورید:

  • لبخند پهن و انرژی مثبت