تجربه پخت جوجه‌ترش و میرزای محلی در طبیعت در رامسر | جاباما

تجربه پخت جوجه‌ترش و میرزای محلی در طبیعت

مازندران، رامسر

اشتراک گذاری
علی پور

به میزبانی

بیتا علی پور

من بتی هستم. اصالتا اهل غرب مازندرانم. فرهنگ ما توی این منطقه تلفیقی از فرهنگ مازندرانی و گیلانیه. از اونجایی که غذاها هم بخشی از این فرهنگ هستند فرهنگ غذایی ما هم بینابینه و از هر دو استان یه چیزهایی رو در خودش داره. من عاشق میزبانی تجربه‌ها و تورهای آشپزی هستم. این تجربه آشپزی بهم حس خواهر بزرگ‌تر، مادر یا کدبانو بودن می‌ده. کسی که همه مهمون خونه‌اش می‌شن، از دست‌پختش می‌چشن و کیف می‌کنن. این تجربه‌ برام نماد آرامش و صلحه. اگر تو هم توی طبیعت زیبای این منطقه دنبال این آرامش و صلحی بیا که منتظرتم.
جای تجربه

جای تجربه

دالخانی

چالش فیزیکی

چالش فیزیکی

کم

مناسب برای

مناسب برای

همه سنین

مدت تجربه

مدت تجربه

۳ ساعت

ظرفیت هر سانس

ظرفیت هر سانس

2 تا 9 نفر

داستان این تجربه

توی این تجربه با هم به یکی از زیباترین لوکیشن‌های بین رامسر و تنکابن می‌ریم و تو دل طبیعت یه ناهار خوشمزه درست و با هم نوش جان می‌کنیم. شاید همه جوجه ترش و میرزا قاسمی خورده باشیم. اما توی همین شمال از شرق مازندران تا غرب گیلان پر از دستورها و رسپی‌های مختلف برای درست کردن این غذاهاست. ما اینجا برای درست گردن جوجه ترش از ادویه‌های محلی استفاده می‌کنیم. ...

ادامه داستان

شریک این تجربه‌ها می‌شوید:

  • با هم به دل جنگل‌های دالخانی می‌ریم.
  • توی طبیعت آشپزی می‌کنیم.
  • با هم یه جوجه ترش و میزای محلی عالی نوش جان می‌کنیم.
  • از سکوت و آرامش طبیعت لذت می‌بریم.

اینجا نقطه شروع است!

با هم توی روستای آسیاب‌سر قرار می‌گذاریم. لوکیشن دقیق بعد از ثبت نام براتون ارسال می‌شه.

این تجربه شامل

این تجربه شامل ناهار محلی و حضور راهنمای گردشگری خوراک خواهد بود. تجربه شامل حمل و نقل تا محل برگزاری برنامه نیست. اگر با ماشین شخصی سفر نمی‌کنید برای هماهنگی ترنسفر روی کمک ما حساب کنید. در صورت بد بودن شرایط جوی این تجربه داخل محیط اقامتگاه کیجاسرا اجرا می‌شه.

غذا
غذا
مواد اولیه
مواد اولیه

لازم است همراه‌تان بیاورید:

  • لباس و کفش مناسب

پیشنهاد می‌کنیم همراه‌تان بیاورید:

  • ذوق و اشتیاق برای چشیدن طعم‌های تازه