تجربه پخت واویشکای روسی در دل فومن

گیلان، فومن

اشتراک گذاری
تقوی

به میزبانی

محمود تقوی

سلام من محمود تقوی هستم، یه شکموی گیلانی که حالا خودش توی فومن کافه رستوران داره. اصالت غذا و فرهنگ گیلانی من رو مجاب می‌کنه که بهترین مواد اولیه و اصیل‌ترین دستور غذاها رو توی رستورانم داشته باشم و رستورانم صرفا محلی برای سرو غذا نباشه و خاطره یه طعم خوش در کنار فضای خوب برای همیشه همراه مهمونای عزیزمون باشه.
جای تجربه

جای تجربه

حیاط کافه رافا

چالش فیزیکی

چالش فیزیکی

کم

مناسب برای

مناسب برای

همه سنین

مدت تجربه

مدت تجربه

3 ساعت

ظرفیت هر سانس

ظرفیت هر سانس

2 تا 4 نفر

داستان این تجربه

در مورد واویشکا روایت زیاده. بعضی‌ها اون رو سوغات روس‌ها می‌دونن و به زمان فتح ایران توسط متفقین و در اختیار گرفتن امور شمال ایران توسط روس‌ها ربطش میدن. بعضی‌ها ورودش رو همزمان با جنگ پیله‌داربن (منطقه‌ای در نزدیکی پیربازارِ رشت که محل شکست نیروهای روس از گیلانی‌ها و آغاز جنگ های ایران قاجار و روس‌های تزار بود) می دونن. بعضی‌ها هم معتقدن قدمتش به فتح ...

ادامه داستان

شریک این تجربه‌ها می‌شوید:

  • • واویشکای خوشمزه و کاملا متفاوت گیلکی رو با هم می‌پزیم.
  • • از فرهنگ غذایی گیلکی و رسم و رسوم اون براتون می‌گم.
  • • حین پختن غذا معاشرت و رفاقت می‌کنیم.

اینجا نقطه شروع است!

کل تجربه در حیاط «کافه رافا» انجام می‌شه. در نزدیکی اولین میدون شهر، ما همین‌جا منتظرتونیم. لوکیشن دقیق بعد از ثبت‌نام براتون ارسال می‌شه.

این تجربه شامل

توی این تجربه، مواد اولیه، ظروف، ناهار، ابزار پخت و پز با ماست

ظروف
ظروف
نوشیدنی
نوشیدنی
غذا
غذا
ابزار و تجهیزات
ابزار و تجهیزات
مواد اولیه
مواد اولیه

لازم است همراه‌تان بیاورید:

  • یه شکم خالی برای حسابی خوردن.

پیشنهاد می‌کنیم همراه‌تان بیاورید:

  • دوربین عکاسی